COLLAB

ENAMEL Copenhagen Ambassadørprogram på TIKTOK

Bliv en del af en succesrig, formålsdrevet virksomhed, der har modtaget Børsens Gazelle-pris fem år i træk. Vores succes stammer primært fra vores stærke smykkeunivers kombineret med vores ønske om at skabe glæde i alt, hvad vi foretager os. Vi tror på, at det er nøglen til at skabe det bedste univers for vores brand og derigennem opbygge stærke og langvarige relationer til vores kunder og samarbejdspartnere.

Skaber du inspirerende og værdifuldt indhold på de TIKTOK?

Så kan du søge om at blive en del af ENAMEL Copenhagen teamet som Ambassadør.

Vi er løbende på udkig efter at udvide vores netværk af ambassadører på sociale medier som TIKTOK.

Vi tror på stærke og langvarige samarbejder, der skaber værdi for begge parter. I et samarbejde med ENAMEL er det meget vigtigt at understrege, at vores formål er at skabe glæde med vores smykker og dermed skal det være smykker, som du selv elsker at påføre dig og som du naturligt ønsker at bruge i din hverdag.  

Som ambassadør skal du opfylde følgende:

  • Have en TIKTOK profil med mindst 10.000 følgere og højt engagement
  • Skabe regelmæssigt indhold og interagere med dine følgere
  • Have en passion for design, mode og stil, som afspejles på din profil
  • Være mindst 18 år gammel

Hvis du er interesseret i at repræsentere ENAMEL Copenhagen og dele vores smykker på dine sociale kanaler vil vi meget gerne høre fra dig. Send en mail til pr@enamelcopenhagen.dk med lidt information om dig selv, og link til dine profil.

*Vores brand ambassadører promoverer ikke content med rusmidler, alkohol, tobaksprodukter (e-cigaretter, snus, cigaretter), politisk indhold m.m. på deres profil.